fbpx
Pošaljite upit

Praznična čarolija ukusa u hotelima Cheval Blanc

Krenite na kulinarsko putovanje gde se umetnost susreće sa gastronomijom u Parizu, St. Tropeu i Kurševelu.

Dobrodošli u gastronomski raj gde se kulinarska izvrsnost susreće sa umetničkim majstorstvom – restorane sa Michelin zvezdicama u prestižnoj kolekciji Cheval Blanc hotela – Cheval Blanc Randheli, Cheval Blanc Courchevel, Cheval Blanc Seychelles, Cheval Blanc Paris, Cheval Blanc Saint Tropez . Sa po tri Michelin zvezde u svakom od svojih lokaliteta – Pariz, Sen Trope, Kurševel, Sejšeli i Maldivi – ovi restorani redefinišu vrhunsko kulinarstvo, obećavajući neponovljivo putovanje kroz svet visoke gastronomije.

20799 Le 1947 At Cheval Blanc 1 1 Orig

Le 1947: Kulinarska Simfonija Yannicka Allénoa u Courchevel-u

5638 1947byjeanchristophephotostudiobergoend Orig

Smešten u zimskom rajskom okruženju Kurševela, Le 1947 je pravi dokaz izuzetnog kulinarskog putovanja Janika Alenoa. Sa samo pet stolova, srećni gosti uživaju u zapanjujućem repertoaru savremene kuhinje, gde se kreativnost i hrabrost spajaju u potrazi za neuporedivim ukusima. Aleno prikazuje najbolje iz regiona Savoje kroz pažljivo pripremljena jela. Njegova prava strast leži u kreiranju nezaboravnih sosova, od kojih je svaki rezultat ljubavi prema zanatu, koji uključuje ekstrakciju, fermentaciju i vrhunske tehničke veštine.

Plénitude: Arnaud Donckeleova simfonija delikatesa u Parizu

20797 Plenitude Result 1. Orig

U srcu Pariza, unutar obnovljene robne kuće Samaritaine, Plénitude se pojavljuje kao kulinarski dragulj pod budnim okom šefa kuhinje Arnauda Donckelea. Sa tri Mišelinove zvezdice za njegov rad u restoranu La Vague d’Or u St. Tropeu, Donckele donosi svež pristup klasičnoj kuhinji, besprekorno spajajući uticaje Normandije, Mediterana i pariskog regiona.

20798 W 1200 1 Orig

Donckeleova posvećenost je očigledna jer lično komunicira sa gostima, deleći svoju strast i posvećenost. Maksim Frédéric, bivši chef restorana George V, dodaje poslednji dodir, podižući doživljaj deserta na nove visine. Plénitude se pojavljuje kao apsolutni vrhunac fine dining-a, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen.

La Vague d’Or: Mediteranska poezija Arnauda Donckelea u St. Tropeu

20794 Cheval Blanc St. Tropez 2 Orig

St. Tropez’s La Vague d’Or, okružen borovim drvećem i s pogledom na more, svakodnevno obećava izuzetno iskustvo. Kulinarska dela Arnauda Donckelea slave najbolje lokalne sastojke, iskazujući duboko poštovanje prema Mediteranu. Meni se ističe opojnim spojevima ukusa, savršenim umacima i salsama, kao i besprekornom pažnjom posvećenom teksturama. Jela poput sada već klasičnog turtona od povrća iz Provanse i mediteranskih rakova odražavaju Donckeleovu filozofiju kulinarstva. La Vague d’Or poziva posetioce na nezaboravno putovanje na Azurnoj obali kroz inspirisani rad i stroge kulinarske standarde.

20796 Cheval Blanc St. Tropez 6 Orig (1)

Kada kročite u svet restorana Cheval Blanc, pripremite se da budete očarani umetnošću kuhinje sa Michelin zvezdicama. Svaka destinacija nije samo gastronomsko iskustvo; to je simfonija ukusa, proslava strasti i putovanje u uzvišeno. Uživajte, probajte i uronite u kulinarska čuda koja vas čekaju unutar zidova Cheval Blanc hotela.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika