fbpx

Mikonos – Ostrvo koje osvaja vaša srca

Jednostavno rečeno: Mikonos je mesto koje treba iskusiti.

Poznat kao „ostrvo vetrova“, Mikonos sada predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija na celom Mediteranu. Jednostavno rečeno: to je mesto koje treba iskusiti.

Nije važno da li više volite opušteni ili sofisticiraniji stil odmora, jer Mikonos ima sve. Ali jedno je sigurno ako tražite dobar provod, došli ste na pravo mesto. Njegove bele ulice, barovi na plaži i diskoteke su svetski poznati i spremni da vam pokažu šta je život na ostrvu.

Ali pre nego što započnete svoju avanturu na Mikonosu, dozvolite nam da vam olakšamo izbor smeštaja. Odabrali smo hotele koji nude najbolju kombinaciju iskustva i boravka, i imaju sve što vam je potrebno za savršeni odmor.

Myconian Ambassador

Myconian Ambassador se nalazi odmah iznad plaže Platis Gialos na južnoj obali ostrva, poznatog po kristalnoj vodi i finom pesku. Ambassador kombinuje umetnost života Relais & Chateaux-a sa luksuzom koji dočarava izgled ovog prelepog ostrva, njegov šarm, lepotu i savršeni stil.

Čuvene plaže kosmopolitskog Psarou-a i živopisne Paranga i Agia Anna se nalaze na pešačkoj udaljenosti od hotela. Kao poseban doživljaj, predlažemo iznajmljivanje jahte na jedan dan. Privatni konsijerž će vam pomoći da prilagodite svoj plan puta po želji.

Santa Marina, a Luxury Collection Resort

Dobrodošli u utočište autentične egejske lepote u zalivu Ornos – Santa Marina, a Luxury Collection Resort. Jedini rizort sa sopstvenom privatnom peščanom plažom, pruža utočište bez premca gde se možete kupati i sunčati u privatnosti na ivici plavog Egeja. Smešten u tihoj uvali pruža zaštitu od čuvenog vetra sa Mikonosa.

Prvi Buddha-Bar Beach na svetu otvoren je kao deo hotela 2015. Egejska interpretacija svetski poznatog iskustva Buddha-Bara idealno je mesto za susret sa kosmopolitskim duhom ostrva.

Panoptis Escape Boutique Villa

Najnoviji dragulj Myconian kolekcije je veličanstveni Panoptis Escape. Izvanredan skup vila gleda na mirno prostranstvo plaže Elia i tirkiznu beskonačnost Egejskog mora.

Elegantna i očaravajuća, svaka Panoptis Escape Vila je majstorski dizajnirana od strane tima stručnjaka, kako bi spojila luksuzni život u skladu sa prirodnim okruženjem. Svaka vila je sopstveno iskustvo dizajnirano za vas tako da možete uživati u božanskim zadovoljstvima Mikonosa.

Scorpios Mykonos

Obavezna poseta je rustikalno-šik restoranu Scorpios. Smešten u jednom od najslikovitijih predela ostrva između plaža Paradise i Paranga, na južnom delu ostrva Mikonos, Scorpios predstavlja više od restorana.

To je ideja o mestu gde zdrava hrana, jedinstveni dizajn i letnje vibracije udružuju svoje snage i formiraju jedinstveni koncept i estetiku koja je istovremeno moderna i minimalna, ali topla i privlačna. To je moderna „Agora“ – ili mesto okupljanja gde se posetioci podstiču da razmenjuju iskustva i ljubav prema jedinstvenosti.

Naši savetnici za putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika