fbpx

Savršena praznična putovanja

Ostvarite svoje snove u 2023.

Nova godina donosi nove avanture. U 2023. želimo vam da imate hrabrosti da putujete, istražujete i uživate u svetu. Ovo su naši predlozi za vaša praznična putovanja. Srećna Nova godina!

Wellness odmor

8382 Shambala 2 Orig

COMO Shambhala Estate je spa centar na Baliju koji vas ohrabruje da pravite stvarna i trajna poboljšanja u svom životu, počevši od potpunog opuštanja. Okruženje spa centra uranja vas u pozitivno, holističko i isceljujuće iskustvo od trenutka dolaska. Najbolji spa tretmani u Ubudu koji uključuju više vrsta masaža, tretmane lica za obnavljajuću negu kože i autentične ajurvedske programe. Svaki program se kreira sa vama, identifikujući specifičnu terapiju ili opseg potrebnih terapija.

Skijanje i piknik

12972 Shutterstock 387571390 Orig

Ove zime, u hotelu L’Apogee Courchevel čekaju vas izuzetne poslastice. Osim prilike da istražite čuvene Tri doline: Courchevel, Méribel i Val Thorens, hotel će tokom sezone organizovati brojne aktivnosti i radionice, uključujući piknik na stazi sa vrhunskom hranom koju priprema šef kuhinje Jean-Luc Lefrançois. Uveče ste pozvani u jednu od najekskluzivnijih lokacija L’Apogee Courchevel, gde ćete probati jedan od specijaliteta sa menija u privatnom okruženju. U ovoj prijatnoj atmosferi nazdravite celom izuzetnom iskustvu uz fini šampanjac.

Vaše privatno ostrvo na Maldivima

12638 Wretreatspamaldives24 Orig

Hotel W Retreat & Spa Maldives vam nudi „Private Island Escape“, beg na ostrvo Gaathafushi i korišćenje ovog tropskog igrališta samo za vas. Ostrvo je potpuno vaše na jedan dan, omogućavajući vam da se prepustite izuzetnom spokoju dok istražujete okolnu tihu lagunu ili uživate na sopstvenoj plaži. Opustite se kao nikada ranije dok vaš privatni kuvar postavlja posebnu večeru sa svećama dok sunce zalazi iznad horizonta. Doživite Robinzonsko iskustvo u luksuzu i probudite se sa izlaskom sunca uz inovativni doručak sa šampanjcem.

Jedinstvena italijanska avantura

7251 Ferrari Key Orig

Prepustite se brzini najnovijeg Ferarija. Ferari tura kroz Italiju nudi jedinstveno iskustvo luksuznog i uzbudljivog putovanja kroz Italiju za volanom najnovijeg Ferarija. Sa vašim ličnim Ferrari vozačem i vodičem, doživećete putovanje koje je kreirano i dizajnirano posebno za vas. Pejzaž koji oduzima dah, divna hrana i ljudi sa zaraznom strašću za životom, teško je zamisliti zemlju koja može više da ponudi.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika