fbpx

Savršeni odmor na Maldivima

5 Razloga zašto su Maldivi najspektakularnija destinacija.

Skoro 1.200 ostrva belog peska i palmi čine Maldive destinacijom luksuza, opuštanja i uživanja. Kombinacija azurne vode i savršene klime dovela je do toga da su Maldivi pravi raj za odmor. Ova ostrva Indijskog okeana su savršena kombinacija prirodnog i ljudskog dizajna. Ljudi kažu da kada jednom posetite Maldive, jedva čekate da se vratite, a evo i glavnih razloga zašto:

Lokacija

Prepuni morskog života i bujne tropske flore, Maldivi su netaknuta i uzbudljiva destinacija u Indijskom okeanu. Maldivski grebeni su jedni od najlepših na svetu i dom za 1.100 vrsta riba, 5 vrsta morskih kornjača, 21 vrsta kitova i delfina, 187 vrsta korala i još mnogo toga, ova ostrva su jedinstven doživljaj prirode za svakoga ko ih poseti. Savršen primer za to je Huvafen Fushi Retreat, smešten u laguni gde možete istraživati podvodni svet sa morskim biologom.

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvanični sajt hotela Huvafen Fushi ovde.

Spektakularni pogledi

Svaki hotel na Maldivima nudi fantastičan pogled na predivno plavo more. Bez obzira da li ste za romantičnu večeru pod zvezdama ili za odmor u wellness centru, ovde možete pronaći najneverovatniji pogled na svetu. Postoje ekskluzivni hoteli koji su se potrudili da vam predstave najbolje od Maldiva i u njima ćete se diviti lepoti prirode na svakom koraku. Odabrali smo da vam pokažemo zavodljivi Cheval Blanc Randheli, u kojem smo bili zadivljeni pogledom iz svih delova hotela. Razmislite o ovome: čim se probudite i otvorite oči, tu je– savršen pogled na okean na vašoj privatnoj plaži ili bazenu. Ima li boljeg prizora ujutru?

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvanični sajt hotela Cheval Blanc Randheli ovde.

Pozitivan uticaj na dušu i telo

Zamislite da ceo dan provedete uživajući u toploj vodi Indijskog okeana, osećate se mirno i spokojno, a onda otkrijete da možete sebi priuštiti savršenu masažu ili poseban tretman i podmladite se do granica za koje ste mislili da su nemoguće. Pa, na Maldivima je moguće. Savršen primer ovoga našli smo na Velaa Private Island. Velaa Spa u partnerstvu sa nagrađivanim Spa My Blend by Clarins pruža svakom gostu personalizovano putovanje do blagostanja.

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu Velaa Private Island ovde.

Vrhunski stil

Sve na Maldivima je urađeno sa stilom. Od eksterijera rizorta do dizajna enterijera. Elegantne ležaljke na samo nekoliko centimetara iznad vode, ili sobe sa staklenim podom za uživanje u pogledu na izobilje podvodnog života. Istražite Conrad Maldives Rangali Island i uronite u jedinstveni i vrhunski stil. Preporučujemo večeru u podvodnom restoranu „Ithaa“. Ithaa se nalazi pet metara ispod površine, nudeći panoramski pogled od 180 stepeni na živopisne koralne vrtove koji ga okružuju.

Ako vam je potrebno više informacija, možete posetiti zvaničnu veb stranicu Conrad Maldives Rangali Island ovde.

Istraživanje lepote

Izaberite jedan dan za opuštanje i istražite okolnu prirodu. Maldivi nude veličanstven biodiverzitet. Znamo da odmor u raju zvuči savršeno i da je sve što želite da se sunčate i uživate u vremenu, ali dajte sebi i trunku avanture. Kristalno čista voda će privući svakog putnika, a u čudima okeana možete uživati u ronjenju, jedrenju, skijanju na vodi, veslanju, vožnji kajaka ili ribolovu. Predlažemo da stvorite avanturističke uspomene u Coco Privé Kuda Hithi Island – trajaće ceo život.

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika