Magija privatnih ostrva

Doživite vrhunsko iskustvo.

Ponekad kada razmišljate o sledećem odmoru, sanjate o mestima apsolutne privatnosti, luksuznim bekstvima sa plažama bez gužve. Zamišljate da uživate u vremenu koje dobro provodite sa prijateljima ili porodicom radeći stvari koje želite, onako kako želite. Naši savetnici za putovanja donose vam najekskluzivnija mesta dizajnirana za vaše uživanje – privatna ostrva. U ovim veličanstvenim destinacjama, sve je podređeno vašim željama.

Lepota Indijskog okeana

Egzotične plaže, blistave smaragdne vode i luksuzni smeštaj. Sve što želite možete pronaći u očaravajućim delovima Sejšela i Maldiva. Pridružite nam se u potrazi za najvećim draguljima između stotina ostrva. Ako ste više avanturistički tip, spremni da istražite tropsku divljinu, onda je North Island, deo grupe ostrva Farquhar na Sejšelima, obavezno posetiti. Sa samo 11 vila obučenih u prelepu kombinaciju afričkog nasleđa i luksuznih detalja, North Island će vam pokazati kako da doživite iskustvo u stilu Robinzona Kruzoa na sofisticiran način.

Još jedan rajski odmor čeka na spektakularnih 2 hektara rizorta koji je pod UNESCO-vom zaštitom – Four Seasons Private Island at Voavah Maldives. Osamljeni od sveta, ovde ćete pronaći pravi smisao privatnog ostrva. Uživajte u raskošnoj kući na plaži i dve vile i prepustite se luksuznim uslugama – od ekskluzivnih obroka i ronjenja do spa centra i privatne jahte.

Idilična Indonezija

Sa više od 17.000 ostrva, od kojih je 8.000 naseljeno, Indonezija predstavlja zemlju ogromne raznolikosti. Kako je moguće pronaći osamljeni raj u zemlji sa više od 250 miliona ljudi? Odgovor leži u Amanwani, netaknutoj prirodi i morskom rezervatu istočno od Balija, smeštenom na ostrvu Moyo.

Amanwana se sastoji od 20 luksuznih klimatizovanih šatora orkuženih tropskom šumom. Predstavlja jedinstveno privatno ostrvsko iskustvo gde možete uživati u tirkiznim vodama i netaknutim grebenima Floresovog mora, kao i u brdovitim tropskim šumama na kopnu.

Amanwana je savršeno mesto za opuštanje i podmlađivanje, zato ne propustite priliku da uživate u vrhunskim tretmanima u spa centru Jungle Cove. Možete se ukrcati i na izvanredan Phinisi kruzer i upustiti se u istraživanje indonežanskog arhipelaga.

Ekskluzivni odmor na Karibima

Jedno od najpoznatijih privatnih ostrva na Karibima je magično ostrvo Necker, privatno ostrvo Ser Ričarda Bransona. Njegovi poznati posetioci i zadivljujuća lepota su razlozi zašto toliko ljudi ima ovo ostrvo na svojoj listi za putovanja.

Okruženi blistavim Karipskim morem Britanskih Devičanskih ostrva, ovde ćete pronaći najneobičnije ideje za odmor svog života. Šta kažete na uživanje u sušiju u bazenu koji služe kuvari u kanuima? Da, Necker Island je dizajniran da vas iznenadi i učini da se osećate kao da ste na vrhu sveta. Planirajte svoje putovanje u ovo zapanjujuće utočište gde su luksuzni smeštaj, privatni kuvari, fantastične vodene aktivnosti, uzvišeni spa tretmani i posvećeno osoblje samo deo fantastičnog iskustva na privatnom ostrvu.

Magična priroda Novog Zelanda

Smešten na vrhu privatnog poluostrva sa veličanstvenim pogledom na Zaliv ostrva Novog Zelanda je lokacija zadivljujućeg Eagles Nest Resorta. Luksuzno imanje ima pet vila dizajniranih i opremljenih u eklektičnom i savremenom stilu koje će zadiviti i najizbirljivije putnike.

Okružen sa više od 100 ostrva, suptropskim zelenilom i privatnim plažama, Eagles Nest predstavlja vrhunsku ekskluzivnost. Poletite slikovitim letom iz Eagles Nest-a privatnim helikopterom iznad Zaliva ostrva ili istražite oblast sa sopstvenim Poršeom, ili uživajte u spokoju iz infinity bazena. Da bi vam pomogli da stvorite veličanstvene uspomene, na raspolaganju su vam lični kuvar, spa terapeut, lični trener i batler.

Ne propustite priliku da nam se pridružite i istražite ekskluzivnu listu najboljih destinacija širom sveta u našoj kolekciji Privatnih ostrva.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika