fbpx

Savršeno putovanje za dan zaljubljenih

Inspiracija za vaše romantično putovanje.

Ovo je doba godine kada pokazujete bezuslovnu ljubav prema voljenoj osobi. Znamo koliko je teško izabrati poseban poklon za Dan zaljubljenih, tako da su naši stručnjaci za luksuzna putovanja odlučili da naprave listu predloga koji vas mogu inspirisati da ovaj dan učinite zaista jedinstvenim. Svaki par ima drugačije viđenje romantike, ali za svakoga postoji jedinstveno iskustvo. Koji ste vi par?

 

Ljubitelji umetnosti

6616 Portrait 10 Orig

Za parove koji vole umetnost, savršen dan se može doživeti u veličanstvenoj Firenci. Grad Leonarda da Vinčija i Mikelanđela krije fantastična umetnička dela na svakom uglu. Odličan izbor bi bio hotel Portrait Firenze koji je dizajniran da vam pomogne da otkrijete svu lepotu grada, kao i Italije. Obilazak jedne od najboljih svetskih galerija – Uffizi će vas ostaviti bez teksta. Bonus je poseta čuvenom muzeju Salvatore Ferragamo. Rezervišite dan za istraživanje grada, a veče za romantičnu večeru u jednom od tri restorana hotela.

 

Avanturisti

13566 Cshotairballoonafrica Orig

Il Moran kamp u Keniji je sve što bi ljubitelj prirode poželeo, a da ne mora da se odriče luksuznih pogodnosti. Ovaj mali i intiman kamp se sastoji od deset šatora u šumi, što ga čini savršenim za posmatranje divljih životinja izbliza. Šatori imaju kupatila u viktorijanskom stilu i bračne krevete, koji pružaju udobnost i komfor. Il Moran kamp je idealno mesto za posmatranje životinja Afrike. Učinite ovo avanturističko iskustvo za Dan zaljubljenih još jedinstvenijim uz safari vožnju balonom iznad Masai Mare.

 

Ljubitelji dalekih i egzotičnih destinacija

13568 Cshatsblog Orig

Predlog bi bio Britanska Devičanska Ostrva i Necker Island – privatno ostrvo Ser Ričarda Brensona. Boravkom na Necker Island-u, osećaćete se kao VIP dok uživate u ovom karipskom raju od 30 hektara. Rezervišite svoju privatnu ostrvsku kuću i uživajte u svim pogodnostima privatnog ostrva. Vaši dani su ovde potpuno vaši – vi birate tempo, aktivnosti i gde i kada večerate. Osoblje će ponuditi primamljive izbore, od gala večere sa šest jela do roštilja na plaži Turtle. Opustite se, sunčajte, prijavite se za teniski turnir ili idite na kitesurfing — izbor je samo vaš.

 

Arapska fantazija

13567 Cscocktailblog Orig

Pesak i arapske bajke pomešane sa modernom arhitekturom i luksuzom – to je lepota Dubaija, a savršeno iskustvo vas čeka u hotelu Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach. Napravite doživotnu uspomenu, istražite toplo more, uživajte u plivanju ispod staklene kupole zatvorenog bazena ili romantičnoj šetnji na privatnoj plaži. Stvorite nezavoravne uspomene uz romantično krstarenje, intimnu večeru pored pristaništa ili uz čašu jednog od vrhunskih koktela koji se služe u hotelu.

 

Ultimativni romantici

13572 Pipstory1074 Orig

Bonjour Amour! Za parove koji vole romantiku, postoji li bolja proslava ljubavi od boravka u Parizu? Šetnja pored Sene, otkrivanje šarma Champ- Elysees-a i elegancije pariskog načina života. Sve to i više čeka vas u luksuznom hotelu Peninsula Paris. Okruženi laticama ruža i šampanjcem, doručak u krevetu, ljubavna torta kojom ćete iznenadite voljenu osobu, možete se samo prepustiti ambijentu i uživati u romantici i ljubavi.

Dozvolite nam da vaše putovanje iz snova pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i mi ćemo dizajnirati individualno putovanje skrojeno po vašim željama.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika