Opuštanje na Švajcarskim Alpima

Švajcarska je zemlja u kojoj se mogu naći neki od najneverovatnijih luksuznih spa hotela na svetu.

Sa zadivljujućim pogledom i prirodom švajcarskih Alpa, i nakon dana napornog skijanja, nema ništa bolje od kraljevskog opuštanja u vrhunsko opremljenom wellness centru. Konvencionalna medicina i spa wellness ovde koegzistiraju već neko vreme, tako da teško da možete pogrešiti sa izborom hotela u kome se možete opustiti, podmladiti i pronaći svoj unutrašnji mir. Pogledajte naš izbor najboljih SPA hotela u švajcarskim Alpima.

Carlton, St. Moritz

6778 Carlton Spa 2 Orig

U hotel Carlton dolazite po dobrobit svog tela, uma i duha – uz neuporediv pogled na panoramu planine St. Moritz. Sa posebnom pažnjom na svaki detalj dizajnera enterijera Carlo Rampazzi-ja, najsavremeniji Carlton Spa ima sve što biste očekivali od vrhunskog modernog wellness centra. Središte Carlton Spa je prostrani vodeni svet sa zatvorenim i otvorenim bazenom i saunom u kojoj ćete pronaći divnu kombinaciju zelenog i plavog Bisazza mozaika. Osim toga, možete uživati u prostoru za opuštanje i sunčanoj terasi, hidromasažnim tuševima i ledenoj fontani, šest soba za individualne tretmane, Technogym fitnes centru itd.

Gstaad, The Alpina

9817 Alpina 4 Orig

U čuvenom hotelu Alpina Gstaad pronaći ćete Six Senses Spa, luksuzno utočište sa ugrađenom filozofijom prirodnog opuštanja brenda Six Senses, njegovim svetski poznatim tretmanima, visoko specijalizovanim osobljem i mirnom atmosferom. Kombinujući azijske tradicije i alpsku energiju, svaki deo ovog wellness centra je dizajniran da se prepustite svim čulima. Sadržaji obuhvataju zatvoreni i otvoreni bazen, đakuzije, studio za jogu, fitnes centar, prostor „samo za dame“, dvanaest soba za tretmane uključujući hamam, sobu za terapiju bojama, orijentalnu sobu, pećinsku sobu za tretmane parova i još mnogo toga.

Arosa, Tschuggen Grand Hotel

897 Tpa9 Orig

Planine oko ovog hotela pružaju netaknut prirodni pejzaž. Na 5.000 kvadratnih metara, čuveni arhitekta Mario Botta stvorio je raj za sva čula. Zimska oaza, Tschuggen Bergoase Spa pruža izuzetno iskustvo opuštanja i podmlađivanja. Ugrađen je u planinu i kroz velika stakla svetlost ulazi u mirnu unutrašnjost koja je postavljena na četiri nivoa. Na ovom gotovo zamišljenom mestu naći ćete između ostalog veliki unutrašnji i otvoreni bazeni za relaksaciju, bazene za plivanje i decu, planinsku saunu sa snežnom terasom, 12 soba za tretmane, fitnes centar sa Kinesis Training System-om i Technogym opremom i mnoge druge pogodnosti.

Andermatt, The Chedi

5397 57846291h1 Ope0948 Orig (1)

Spa u hotelu Chedi Andermatt je definitivno na vrhu liste u Evropi. Spa centar površine 25.800 kvadratnih metara koji je dizajnirao je Jean-Michel Gathy, ima više bazena, zatvoreni bazen u krilu koje ima stakleni plafon povezan sa onim koji se nalazi na otvorenom i koji možete koristiti u toplijim mesecima. Takođe ima teretanu visoke tehnologije sa modernom opremom TechnoGym. Gostima su na raspolaganju raznovrsni spa tretmani sa proizvodima SpaRitual, ila, Ren i Alpienne.

Bad Ragaz, Grand Resort

906 Grbr8 Orig

U saradnji sa brendom La Prairie, novi spa suite-ovi čine nezaboravno spa iskustvo u švajcarskom Grand Resort-u Bad Ragaz. Ovde se možete prepustiti potrazi za zdravljem, vitalnošću i relaksacijom. U više od 12.800 kvadratnih metara wellness zone, jednom od najvećih u Evropi, možete pronaći bezbroj termalnih bazena, parnih kupatila, hidromasažnih kada, ledenih bazena i sauna. Ultramoderni Spa Suite-ovi pružaju bekstvo od ludog tempa života, sa sopstvenim kupatilom-oazom, od kojih neki imaju privatni hidromasažni bazen, saunu i parni tuš, svi sa sopstvenim dovodom termalne vode iz klisure Tamina.

 

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika