Hoteli & Moda

Pogledajte vrhunske kombinacije hotela i modnog dizajna koje će vas ostaviti bez teksta.

Kada govorimo o hotelima, govorimo o relaksaciji, uživanju i ekskluzivnom dizajnu. Estetika sjajnog dizajna se naravno nalazi i u modi. Ne čudi što su mnogi veliki modni dizajneri odlučili da se oprobaju u dizajniranju apartmana, soba, pa čak i hotela, a evo i liste najboljih modnih dizajnerskih hotela na svetu.

Armani hoteli u Milanu i Dubaiju

Bezvremenski elegantni hoteli odgovaraju estetici brenda Armani. Svaki element je lično dizajnirao Giorgio Armani i izabran je zbog skulpturalnih, estetskih i senzualnih kvaliteta.

Čiste linije i Armani dizajnerska filozofija luksuznog načina života mogu se naći u hotelima Armani Milan i Armani Dubai. Umirujuće boje bež i braon savršeno predstavljaju Armanijev rafinirani luksuz koji se može naći u svim sobama u kombinaciji sa besprekornom uslugom.

Dior Suite u hotelima St. Regis New York i Majestic Barriere Cannes

Inspirisan Diorovim ateljeima u Parizu, suite u hotelu St. Regis New York predstavlja pariski šik u centru Njujorka, sa veličanstvenim pogledom na Central Park. Kristalni lusteri, sivi i narandžasti tonovi u kombinaciji sa skicama samog Kristijana Diora, odaju ambijent visoke mode. Nameštaj u suite-u odgovara enterijeru koji se nalazi u Diorovim prodavnicama širom sveta.

Akreditovani dekorater enterijera Diora, Nathalie Ryan, dizajnirala je Dior Suite u hotelu Majestic Barriere u Kanu kao omaž čuvenom sedištu pariskog dizajnera, koji se nalazi u istorijskoj aveniji Montaigne u Parizu. Suite je opremljen vrhunskom elegancijom koja se može primetiti u najsitnijim detaljima: svila i somot, istkana posteljina i fotografski radovi.

8118 Majestic 1 Orig

Round Hill Hotel & Villas, Jamajka

Sofisticirane i uzvišene, ove reči odgovaraju neverovatnom stilu i dizajnu čuvenog Ralfa Lorena. Ovo je savršena kombinacija mode i karipskog stila. Sobe na obali okeana u Round Hill hotelu su zadivljujuće, udobne i romantične i predstavljaju besprekoran dizajn Ralfa Lorena.

9673 Downloadsimagesd Complete Villaspremium Luxury Villa Bedroom Orig

Bulgari hoteli

Donosimo vam dve različite lokacije koje savršeno pokazuju šta je Bulgari. Bulgari London i Bulgari Bali. Svaki hotel ima svoju jedinstvenu arhitekturu, ali uspeva da zadrži tu posebnu Bulgari eleganciju. Savremena arhitektura i legendarni stil Bulgari-ja su usklađeni sa vodećim kvalitetom usluge u hotelu Bulgari London.

Dok je u Bulgari London hotelu srebro zaštitni znak, što možete videti po grandioznom srebrnom lusteru čim uđete u hotel, Bulgari Bali kombinuje eleganciju brenda i jedinstvenu balijsku kulturu i istoriju i predstavlja pravo rajsko ostrvo sa pogledom na Indijski okean.

Palazzo Versace, Australija

Palazzo Versace je oličenje Gianni Versace-ove posvećenosti luksuzu gde svaki aspekt dizajna, od njegove arhitekture do njegovog nameštaja, pruža visok nivo raskoši i sofisticiranosti po kojima je italijanski dizajn poznat na modnoj pisti. Ovde čak ni bazen nije bazen, to je vodeni salon.

Naši dizajneri za luksuzna putovanja će vam pomoći da isplanirate svoju sledeću avanturu i doživite nezaboravna iskustva. Kontaktirajte nas već danas i mi ćemo kreirati jedinstven itinerer, skrojen po vašoj meri.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika