fbpx

Toplina zimskog sunca

Ne brinite, možete se sunčati čak i zimi.

Za one koji više vole bele plaže umesto belih padina, zima ne mora da bude deo godine za boravak kod kuće. Bežanje od hladnog vremena do toplog mora zvuči primamljivo, posebno ako volite prelepe plaže i nasmejane ljude, egzotične mirise i muziku u vazduhu. I malo šta zvuči egzotičnije od razmene poklona ispod palme za Novu godinu. Predstavljamo najbolje destinacije na kojima je zimsko sunce najjače.

15837 Joali Orig

Maldive je teško nadmašiti za blistavu nirvanu na plaži. Stotine prelepih ostrva okruženih koralnim grebenima pretvorene su u deo raja za odmor. Šta kažete na božićnu večeru u podvodnom restoranu na ostrvu Conrad Maldives Rangali ili proslavu 1. januara na krstarenju oko Huvafen Fushi-ja? Možda je najbolji način da uđete u novu godinu tako što ćete imati tretmane opuštanja u nekim od najboljih spa centara, kao što je ESPA spa u hotelu Joali.

13382 Zaya Nurai Island Mala 6 Orig

Snežne padine ili peščane padine, u UAE možete izabrati oboje. Iako preporučujemo surfovanje na pesku, prvi pravi sneg u pustinjskoj zemlji možete pronaći na SkiDubai-ju. Ovde postoji sve; od privatnog ostrva usred Abu Dabija – Zaya Nurai do najmodernijih i najluksuznijih skrovišta kao što je Armani Dubai.

18270 H6tis 107337066 Deluxe Overwater Suite Dining Room Orig

Često oslovljavan najlepšom zimskom destinacijom, Meksiko je jedno od mesta koje možete posetiti. Fascinantne džungle, zaslepljujuće plave vode, opuštena atmosfera i luksuzni rizorti, šta više možete da poželite? Možete uživati u svim luksuznim pogodnostima prestižne Rivijere Maya sa idiličnih mesta kao što su Rosewood Mayakoba ili Banyan Tree Mayakoba.

17952 Safari 44 Orig

Šta kažete na to da upijate sunce okruženi najveličanstvenijim divljim životinjama na Zemlji? Savršena polazna tačka za ovu sunčanu safari avanturu je privatni rezervat Sabi Sabi, koji se nalazi u Nacionalnom parku Kruger. Za one koji više vole savremeniji odmor, Kejptaun je uvek dobra ideja. Upoznajte afričku kulturu sa najekskluzivnije lokacije u gradu – hotela Silo.

 

Dozvolite nam da vam pomognemo da istražite jedinstvena mesta, najluksuznije hotele, vile i jahte na svetu i stvorimo za vas nezaboravna iskustva i sećanja. Kontaktirajte nas.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika